Zoeken naar speelgoedwinkel de wissel

   
   
 
speelgoedwinkel de wissel
Speelgoedwinkel De Wissel De Wissel Kidsproof Den Haag.
Speelgoedwinkel De Wissel Terug naar vorige pagina. Van Boetzelaerlaan 1302581, AX Den Haag. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. In het Statenkwartier vind je dit bijzondere speelgoedwinkeltje waar je ook leuk kunt spelen! De Wissel is een bijzondere winkel.
Speelgoedwinkel De Wissel Den Haag in Den Haag Speelgoedwinkelgids speelgoedwinkels.info.
Claim dan uw pagina en vul uw gegevens aan, of help ons en je mede-bezoekers door dit bedrijf te tippen over deze vermelding. Is Speelgoedwinkel De Wissel Den Haag in Den Haag uw bedrijf? Claim uw pagina, vul uw gegevens aan en word beter gevonden.
Rood met Witte Stippen de fijnste speelgoedwinkel DenHaagDirect.
Jeroen Mann woensdag 7 december 2011. Rood met Witte Stippen 41% van de stemmen, gevestigd in een voormalige pand van de bekende kruideniersfirma De Gruyter aan de Beeklaan, is volgens de bezoekers van DenHaagDirect de fijnste speelgoedwinkel. De originele schappen, toonbank en ook een oude kassa uit de kruidenierstijd zijn nog altijd in gebruik. De eigenaresse zie foto, rechts verkoopt ook veel eigen ontwerp en zelfmaakpakketjes en materialen. Matruschka Speelgoed 40% van de stemmen, al meer dan 30 jaar gevestigd aan het Anna Pauwlonaplein, eindigde met slechts 5 stemmen verschil op de tweede plaats. Hier vind je verkleedkleren, Brio treinen, muziekdoosjes, kleding van natuurstoffen en een uitgebreide collectie prenten, voorlees en opvoedboeken. Op de derde plaats eindigde De Wissel 6% van de stemmen, om de hoek van de Fred, even de Willem de Zwijgerlaan uit en dan aan de overkant van de Van Boetzelaerlaan.
Speelgoedwinkel De Wissel.
Speelgoedwinkel De Wissel is een bijzondere speelgoedwinkel met een bijzonder verhaal. In 1983 is Agnes Schoute begonnen met Speelwinkel de Wissel. De naam speelwinkel werd gekozen omdat de kinderen konden spelen, terwijl de ouders rondkeken. De Wissel ontstond met het idee dat mensen hun niet meer gebruikte speelgoed konden inwisselen voor ander speelgoed.
De Wissel Info Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: Cookiebeleid. E-mail of telefoon. Bekijk meer van De Wissel op Facebook.
De 12 béste speelgoedwinkels in en om Den Haag Ranja en Rosé.
Deze grote en zeer verzorgde speelgoedwinkel wordt al meer dan 30 jaar gerund door een zeer betrokken echtpaar. En de liefde die zij hebben voor speelgoed én voor kinderen zie, voel en proef je meteen. Ook hier kun je antroposofisch speelmateriaal komen. Ik ben er dit jaar nog niet geweest, maar ik weet zeker dat je hier niet alleen fijne cadeautjes zult vinden, maar ook verrast wordt door een mooie Sinterklaas etalage en een thema tafel of hoekje in de winkel. Dus ook hier geldt, wil je mooi speelgoed, fijn advies en echte betrokkenheid? Dan is Poppedijn jouw winkel! Fotocredits: Marije Gordijn. De Wissel in Den Haag.
Goed shoppen bij Speelwinkel de Wissel Ranja en Rosé.
Zo is Speelwinkel De Wissel, op de Van Boetzelaerlaan, vlakbij winkelstraat de Fred de Frederik Hendriklaan in het Statenkwartier een van mijn favoriete adresjes. Het is een heel fijne speelgoedwinkel, met een evenzo prachtige geschiedenis. Wissel je speelgoed. De winkel inmiddels bijna 34 jaar oud dankt zijn naam, De Wissel, aan het oorspronkelijke idee, dat kinderen er speelgoed, waarmee ze niet meer speelden, konden inwisselen tegen iets nieuws.
Intertoys De Wissel Lelystad folder winkel en openingstijden.
Mijn boodschappenlijst 0. Deel Reclamefolder.nl met je vrienden.: Home Speelgoed Intertoys Winkels Lelystad De Wissel. Intertoys Lelystad De Wissel. De Wissel 39 8232DM Lelystad. Meer informatie Openingstijden Bekijk de actuele folders Naar website. Intertoys 14 mei t/m 3 jun. Intertoys in de buurt.

Contacteer ons