Resultaten voor speelgoedwinkel te koop

   
   
 
speelgoedwinkel te koop
Speelgoedwinkel Gelderland Te koop aangeboden Detailhandel Non-Food ter overname Bedrijf kopen overnemen.
Te koop aangeboden. Te koop gevraagd. Missie en visie. Gespecialiseerde speelgoedwinkel met webshop. Te koop aangeboden. Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Bekijk ons actuele aanbod hier. Branche: Detailhandel Non-Food. Soort bedrijf: Gemengde branche. Omzet indicatie: 100.000 250.000.
Goedlopende speelgoedwinkel in Zuid-Holland Zuid-Holland Te koop aangeboden Detailhandel Non-Food ter overname Bedrijf kopen overnemen.
Te koop aangeboden. Te koop gevraagd. Missie en visie. Goedlopende speelgoedwinkel in Zuid-Holland. Te koop aangeboden. Branche: Detailhandel Non-Food. Soort bedrijf: Overig. Omzet indicatie: 250.000 500.000. Resultaat voor belasting: 0 100.000. Indicatie overnamebedrag: 100.000 250.000. Aantal medewerkers in FTE: 5.
Speurders.nl: Speelgoedwinkel te koop aangeboden Zuid Holland.
Levering: Ophalen of Verzenden. Omschrijving: Speelgoedwinkel te koop aangeboden Zuid Holland 80%" van de bezoekers koopt iets door het goede assortiment" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden.
Intertoys Speelgoedwinkel Altijd speelgoed acties en aanbiedingen.
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Verlanglijstje Folder Winkels Klantenservice Intertoys Play Inloggen Mijn account Uitloggen.
GOED LOPENDE SPEELGOEDWINKEL TE KOOP AANGEBODEN GELDERLAND, kopen, verkopen, bedrijfsovernames.
Alleen serieuze reacties welkom dus zonder voldoende eigen geld niet reageren aub. bedrijfsovernames bedrijfsovername bedrijven te koop bedrijf te koop winkel te koop speelgoedwinkel te koop speelgoedzaak te koop G. Uw bedrijf verkopen? Bel ons vrijblijvend 0900 994 994 9.
Speelgoedwinkel te koop aangeboden Zuid Holland, speelgoedwinkel verkopen, bedrijfsovername.
Speelgoedwinkel te koop aangeboden Zuid Holland Deze speelgoedwinkel wordt door bezoekers gezien als winkel waar je heerlijk kunt rondneuzen. Daarom koopt ook 80% van de bezoekers. Het probleem is de nog beperkte traffic naar de winkel. De speelgoedwinkel is gelegen op een B1 locatie en is zomers voor toeristen interessant.
Speelgoedwinkel te huur speelgoedzaak te koop aanbod speelgoed.
Zoek op onze homepage naar speelgoedwinkels te huur en te koop. Je kan ook een zoekopdracht voor een speelgoedzaak plaatsen. Steden en plaatsen. Mail a friend. Bedrijfspand.com Privacy cookies Algemene voorwaarden. Kamer van Koophandel: 01126009 BTW nummer: NL818953482B01 Postjesweg 175, 1062 JN, Amsterdam.
Speelgoedwinkel.
Te koop aangeboden. Te koop aangeboden. Te koop aangeboden. Definitie Een speelgoedwinkel is een winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van speelgoed, inclusief buitenspeelgoed, en gerelateerde artikelen als gezelschapsspellen en videogames maar ook hobby en modelbouwartikelen. Sommige speelgoedwinkels zijn gespecialiseerd in één type speelgoed, zoals poppen of constructiespeelgoed of verkopen enkel videogames.
Verkocht: Top1Toys Den Haag Franchise Plus.
Het betreft een gezonde speelgoedwinkel, welke te koop wordt aangeboden wegens pensioen. Oppervlakte van de winkel is 153 vierkante meter, exclusief de ruime uitstalling op de galerij. Hier bevinden zich ook de kiddie-ride en grijpmachine die bij de winkel horen.

Contacteer ons